Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@00:14:21 GMT

مدیرها کدام گوشی را دست می‌گیرند؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۹۹۵۳

مدیرها کدام گوشی را دست می‌گیرند؟

شاید تا مدتی قبل، تنها لباس‌های شما شخصیت و طبقه اجتماعی‌تان را نشان می‌دادند؛ اما حالا گوشی که در دست دارید یا با آن در آیینه سلفی می‌اندازید؛ پیش از اینکه حرفی بزنید اطلاعاتی درباره علائق شما، روحیه و سبک زندگی‌تان و حتی کارتان به دیگران می‌دهند. به همین دلیل هم هست که خیلی از افراد ترجیح می‌دهند گوشی موبایلی با قیمت بالاتر از توان مالی خود تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برخلاف تصور بیشتر شما، افرادی که  طبقه اجتماعی بالایی دارند لزوما گوشی اپل در دست نمی‌گیرند! مدیران و صاحبان کسب و کار، بیشتر به دنبال این هستند که گوشی کاربردی بخرند که به آنها کمک کند بهتر کارها و برنامه‌های خود را مدیریت کنند.

اگر دوست دارید بدانید مدیران چه گوشی‌هایی را برای کارهای روزمره خود انتخاب می‌کنند؛ تا انتهای این مطلب همراه ما باشید:

گوشی یک مدیر خوب، چه ویژگی‌هایی دارد؟

اگر خودتان مدیر هستید یا با افراد کارآفرین و صاحب بیزینس برخورد داشته‌اید؛ حتما می‌دانید که هیچ چیز بیشتر از مدیریت زمان برای این افراد اهمیت ندارد. شاید هم شنیده باشید که می‌گویند با توجه به میزان سوددهی شرکت ماکروسافت، اگر یک اسکناس هزار دلاری از جیب بیل گیتس بیفتد؛ برگشتن و برداشتن آن برایش صرفه اقتصادی نخواهد داشت!

همه این موارد نشان می‌دهند که افراد پرمشغله، گوشی‌هایی را انتخاب می‌کنند که حداقل زمان را از آنها برای انجام فعالیت‌های روتین بگیرد. علاوه بر این مسئله، داشتن حافظه بالا برای ذخیره همه فایل‌ها و سندها بدون کند شدن گوشی و همچنین داشتن باتری قدرتمند؛ از دیگر ویژگی‌های یک گوشی مناسب برای مدیران و افراد پرمشغله است. اما کدام گوشی می‌تواند یک مدیر سخت پسند را راضی کند؟

بهترین گوشی مناسب مدیران:

معمولا گوشی‌های سامسونگ، بهترین گزینه و انتخاب برای مدیران دولتی و یا افراد رده بالا در شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ هستند. البته برند سامسونگ، تعداد زیادی گوشی با قابلیت‌های مختلف تولید می‌کند و به همین دلیل هر کسی با هر نیازی می‌تواند محصول مورد نظر خود را در بین موبایل‌های این برند پیدا کند.

اما شما فکر می‌کنید مدیرتان از بین این گوشی‌ها، کدام را برای خود انتخاب می‌کند؟

گلکسی اس ۲۱ اولترا، پادشاه بلامنازع گوشی‌های سامسونگ

خیلی از افراد رده بالا در سازمان‌ها، ترجیح می‌دهند گوشی اپل را دست نگیرند تا هم از بروز شایعات جلوگیری کنند و هم تفاوت خودشان با جریان‌های رایج را نشان دهند. برای افرادی با این روحیه که به دنبال گوشی باکیفیت هستند و هزینه خرید گوشی ( https://www.alinland.com/electronic-devices/mobile-phone)  چندان هم برایشان اهمیت ندارد؛ گوشی گلکسی اس ۲۱ اولترا بهترین گزینه است!

این گوشی موبایل،‌ بهترین تلفن همراه عرضه شده توسط سامسونگ تا به امروز است و کیفیت آن مثال زدنی است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این گوشی، داشتن صفحه نمایش بسیار بزرگ و باکیفیت است. استفاده همزمان از رزولوشن QHD+ و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، باعث شده نیازی به دقت زیاد برای دیدن جزئیات نباشد و شما بتوانید همه ریزه کاری‌های تصویر را در یک نگاه ببینید.

پنل‌های شیشه‌ای که در جلو و پشت گلکسی S21 اولترا قرار دارند،  از جنس گوریلا گلس ویکتوس هستند و در نتیجه دربرابر سقوط از ارتفاع ۲ متری و حتی خراشیدگی بسیار مقاوم‌تر از نمونه‌های مشابه هستند. این ویژگی برای مدیران پرمشغله یک امتیاز بسیار مثبت است؛ چرا که نیازی نیست نگران افتادن گوشی خود و درگیر شدن برای تعمیر آن باشند.

حسگر اثر انگشت در این گوشی، بسیار پیشرفته شده و این نکته هم به راحتی و بالا بردن سرعت کار با این موبایل کمک خواهد کرد. رابط کاربری فوق‌العاده، امکان پیدا کردن گوشی، دوربین بی‌نظیر و امکان کار با قلم، از ویژگی‌های این گوشی فوق العاده هستند که آن را به انتخابی عالی برای مدیران تبدیل می‌کنند.

واقعا گوشی گلکسی اس ۲۱ اولترا هیچ نقطه ضعفی به جز قیمت بالا ندارد؛ که آن هم برای مدیران رده بالا می‌تواند یک مزیت محسوب شود! البته قیمت گوشی های سامسونگ در آلین لند  ( https://www.alinland.com/electronic-device/mobile-phone/samsung )  از هر فروشگاه دیگری مناسب‌تر است و شما می‌توانید با خرید از این سایت، مشکل هزینه را هم حل کنید.

مدیران جوان و استارتاپی کدام گوشی را انتخاب می‌کنند؟

شاید وقتی صحبت از مدیران و کارآفرینان می‌شود؛ شما هم به یاد افرادی جاافتاده با کت و شلوارهای برند و رفتاری آرام می‌افتید؛ اما با رونق گرفتن فضای استارتاپی و دانش بنیان در ایران، حالا جوانان پرشور و خلاق با شلوار جین و کتانی هم به جمع این افراد اضافه شده‌اند!

بخش زیادی از مدیران استارتاپی را جوانان تشکیل می‌دهند که فضای فکری آنها کاملا با مدیران دولتی متفاوت است. به همین دلیل خیلی از آنها ترجیح می‌دهند به جای اهمیت دادن به برندهای مختلف، به سراغ دیوایس‌هایی بروند که بیشترین کارآیی را برای آنها دارد. گوشی‌های شیائومی یکی از محصولاتی هستند که بین این نسل، از محبوبیت زیادی برخوردارند؛ چرا که با وجود داشتن امکانات بسیار بالا، قیمت مناسبی دارند وبه راحتی قابل جایگزین شدن هستند.

بهترین گوشی شیائومی ۲۰۲۱:

گوشی شیائومی Mi 11‌به اعتقاد کارشناسان، بهترین موبایل این برند است که می‌توانید تهیه کنید. قابلیت عکاسی فوق‌العاده و امکان استفاده به عنوان گوشی گیمینگ، از دلایل محبوبیت این تلفن همراه بین جوانان هستند. سخت‌افزارهای بی‌نظیری که در این محصول به کار گرفته شده‌اند؛ باعث طول عمر این گوشی خواهند شد. البته قیمت این گوشی، چندان هم پایین نیست و با موبایل‌های پرچمدار سامسونگ برابری می‌کند؛ اما با توجه به مناسب بودن قیمت گوشی های شیائومی در آلین لند ( https://www.alinland.com/electronic-devices/mobile-phone/xiaomi )  شما می‌توانبد با خرید از این سایت،‌ در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید!

مدیران گوشی خود را از کجا می‌خرند؟

بدون شک یک مدیر و کارآفرین پرمشغله، زمان ارزشمند خود را با رفتن به پاساژها و فروشگاه‌ها و سروکله زدن با فروشندگان و تشخیص کالای اصلی و تقلبی تلف نمی‌کند!

آلین لند، انتخاب همه مدیران است؛ چه افراد جاافتاده چه صاحبان استارتاپ‌ها! چرا که با خرید از این سایت، علاوه بر اطمینان از اصالت کالا و خرید با کمترین قیمت، می‌توانید از تخفیف‌های اسرارآمیز آلین لند هم استفاده کنید. همچنین با خرید از این سایت، شما کالای خریداری شده را به صورت اکسپرس و در کمترین زمان ممکن تحویل می‌گیرید. بنابراین می‌شود گفت آلین لند؛ بهشت خریداران پرمشغله و مدیران بخش‌های مختلف است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم سامسونگ گلکسی اس ۲۱ اولترا گوشی شیائومی آلین لند خرید گوشی رپرتاژ آگهی ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم خرید از این سایت برای مدیران آلین لند گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی امروز 12 اردیبهشت 1403
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟